Lendon.pl ● Szybka pożyczka Nikt nie odpowiada. Reklamują, że rozpatrują wniosek w 15minut, a mija 3 dzień i zero odzewu. Nie polecam. (czytaj więcej)
Alior Bank ● Konto osobiste nie polecam tragedia mam to konto od roku i rezygnuję . pomimo braku umowy o debet w rachunku cały czas przez opóźnione spływy z transakcji na... (czytaj więcej)
Meritum Bank ● Proste Konto Osobiste Konto zakłada się naprawdę ekspresowo, w kilka minut.
Natomiast samo porównanie jest mocno mylące - konto jest za 0zł, a te 10 zł to opłata... (czytaj więcej)
Alior Bank ● Konto osobiste Dziadowski bank!
Przez 4 miesiące:
Nie potrafili zmigrować konta z innego banku
Nie potrafili wysłać do moich pracodawców zawiadomienia o... (czytaj więcej)
NeoBank ● energoLokata 3M PLUS Nie będę lokować pieniędzy w banku, który zarabia na przejmowanych lokalach, zmuszając lokatorów za pośrednictwem brutalnie działających... (czytaj więcej)
Vivus.pl ● Szybka pożyczka żadnych pieniędzy i żadnej odpowiedzi mimo,że wysłałam grosz...ilu jeszcze się nabrało? (czytaj więcej)
Vivus.pl ● Szybka pożyczka Mnie pożyczki nie udzielili. Dodam, że nie jestem wpisany na "czarne listy" i nie mam kłopotów ze zdolnością kredytowa, a już na pewno nie na... (czytaj więcej)
Bank Pocztowy ● Lokata terminowa Opinia negatywna.Przy wpłacie pieniędzy mowa o braku jakichkolwiek problemów z wyplatą pieniędzy natomiast przy wyplacie juz są schody-nie... (czytaj więcej)
Netia ● Pakiet Idealny TV + Szybki... Telewizje w Netii mam już rok i ciągle mam kłopoty z odbiorem obrazu,kupiłem najsilniejszą antenę ze wzmacniaczem i nic to nie dało,odbiór... (czytaj więcej)
SK Bank ● eLokata24 " Ja jestem zadowolony w połowie maja skończyły mi się lokaty 3 miesięczne, pieniądze punktualnie z odsetkami wrócono mi na konto. Mimo... (czytaj więcej)
Dodaj komentarz