Vivus.pl ● Szybka pożyczka żadnych pieniędzy i żadnej odpowiedzi mimo,że wysłałam grosz...ilu jeszcze się nabrało? (czytaj więcej)
Vivus.pl ● Szybka pożyczka Mnie pożyczki nie udzielili. Dodam, że nie jestem wpisany na "czarne listy" i nie mam kłopotów ze zdolnością kredytowa, a już na pewno nie na... (czytaj więcej)
Bank Pocztowy ● Lokata terminowa Opinia negatywna.Przy wpłacie pieniędzy mowa o braku jakichkolwiek problemów z wyplatą pieniędzy natomiast przy wyplacie juz są schody-nie... (czytaj więcej)
Netia ● Pakiet Idealny TV + Szybki... Telewizje w Netii mam już rok i ciągle mam kłopoty z odbiorem obrazu,kupiłem najsilniejszą antenę ze wzmacniaczem i nic to nie dało,odbiór... (czytaj więcej)
SK Bank ● eLokata24 " Ja jestem zadowolony w połowie maja skończyły mi się lokaty 3 miesięczne, pieniądze punktualnie z odsetkami wrócono mi na konto. Mimo... (czytaj więcej)
NeoBank ● energoLokata 3M PLUS Kolego, w innych bankach, ten rachunek, na który przelewasz,to jest przeważnie też rachunek techniczny - tak to się w bankach nazywa, jak nie... (czytaj więcej)
Cyfrowy Polsat ● Familijny HD " 20 lat byłem lojalnym klientem nigdy nie miało to dla nich najmniejszego znaczenia tylko z żalem obserwowałem super promocje dla nowych... (czytaj więcej)
Dobra Pożyczka ● Dobra Pożyczka dla Ciebie i... zgadza sie a jak pytałem o zabezpieczenie polisy to okazało się ze chodzi o wartość polisy a nie sumę ubezpieczenia je niestety pomyliłem te... (czytaj więcej)
ING Bank Śląski ● Otwarte Konto... ODRADZAM TEN BANK -
zrzucają cała odpowiedzialność na klienta, w razie jakiś problemów masz kłopot
mnie się dostała za ich system... (czytaj więcej)
Bank Millennium ● Konto Oszczędnościowe Smieszny bank kiedyś zakładałem lokatę też promocyjną i Pani zaproponowała mi bezpłatna kartę kredytową, złożyłem wniosek na 3000,- tak... (czytaj więcej)
Dodaj komentarz