Forum: Nordea Bank Polska, Kredyt samochodowy Nordea Auto

Dodaj nowy temat

Komentarze

~Rom33
Opinia z dnia: 13-06-2012

UWAGA !!! Kredyt tylko na samochody z polskim twardym dowodem rejestracyjnym. Dużo obiecują ale gdy złoży się wniosek to są DUŻE schody, tani kredyt ale bardzo ciężko go dostać. NIE POLECAM.

odpowiedz
~AnnaZ
Opinia z dnia: 27-07-2012

a czy ktoś się orientuje jaka firma oferuje tanie ubezpieczenie samochodu uk ?

odpowiedz
~W>B>27
Opinia z dnia: 29-11-2012

Olewają człowieka!!!!!!Prosiłem o rozmowe z konsultantem i zero odpowiedzi.Nie Polecam!!!!!!Tylko ten bank sie nie odezwał.

odpowiedz

Dodaj komentarz

ile to jest: captcha =   

Opinie o produktach

Wybierz firmę:
  • Vivus.pl ● Szybka pożyczka

żadnych pieniędzy i żadnej odpowiedzi mimo,że wysłałam grosz...ilu jeszcze się nabrało? (czytaj więcej)

• Vivus.pl ● Szybka pożyczka

Mnie pożyczki nie udzielili. Dodam, że nie jestem wpisany na "czarne listy" i nie mam kłopotów ze zdolnością kredytowa, a już na pewno nie na... (czytaj więcej)

• Bank Pocztowy ● Lokata terminowa

Opinia negatywna.Przy wpłacie pieniędzy mowa o braku jakichkolwiek problemów z wyplatą pieniędzy natomiast przy wyplacie juz są schody-nie... (czytaj więcej)

• Netia ● Pakiet Idealny TV + Szybki...

Telewizje w Netii mam już rok i ciągle mam kłopoty z odbiorem obrazu,kupiłem najsilniejszą antenę ze wzmacniaczem i nic to nie dało,odbiór... (czytaj więcej)

• SK Bank ● eLokata24

" Ja jestem zadowolony w połowie maja skończyły mi się lokaty 3 miesięczne, pieniądze punktualnie z odsetkami wrócono mi na konto. Mimo... (czytaj więcej)

• NeoBank ● energoLokata 3M PLUS

Kolego, w innych bankach, ten rachunek, na który przelewasz,to jest przeważnie też rachunek techniczny - tak to się w bankach nazywa, jak nie... (czytaj więcej)

• Cyfrowy Polsat ● Familijny HD

" 20 lat byłem lojalnym klientem nigdy nie miało to dla nich najmniejszego znaczenia tylko z żalem obserwowałem super promocje dla nowych... (czytaj więcej)

• Dobra Pożyczka ● Dobra Pożyczka dla Ciebie i...

zgadza sie a jak pytałem o zabezpieczenie polisy to okazało się ze chodzi o wartość polisy a nie sumę ubezpieczenia je niestety pomyliłem te... (czytaj więcej)

• ING Bank Śląski ● Otwarte Konto...

ODRADZAM TEN BANK - zrzucają cała odpowiedzialność na klienta, w razie jakiś problemów masz kłopot mnie się dostała za ich system... (czytaj więcej)

• Bank Millennium ● Konto Oszczędnościowe

Smieszny bank kiedyś zakładałem lokatę też promocyjną i Pani zaproponowała mi bezpłatna kartę kredytową, złożyłem wniosek na 3000,- tak... (czytaj więcej)

Ta strona używa Cookies

Informujemy, iż w serwisach internetowych TOTALMONEY.PL Sp. z o.o. są wykorzystywane pliki cookies. 

Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies i rezygnacji z możliwości ich stosowania w swojej przeglądarce internetowej.

Więcej informacji na temat stosowania plików cookies znajduje się w Polityce Prywatności.